دهمین دورهمی تاکنت برگزار گردید

دوشنبه شب مورخ 1401/08/30 دهمین دورهمی از مجموعه دورهمی های تاکنت با همکاری مشترک گروه تاکنت و انجمن کارآفرینی دانشگاه بزرگمهر قائنات در محل دانشگاه بزرگمهر قائنات با شرکت بیش از 30 نفر از دانشجویان دانشگاه بزرگمهر قائنات برگزار گردید. در این نشست، که با هدف آشنایی دانشجویان با بوت کمپ های کارآفرینی برگزار گردید، ابتدا آقای فرهاد فخیم زاده، مسئول راه اندازی مرکز کارآفرینی و نوآوری دانشگاه بزرگمهر قائنات، با دانشجویان در مورد برگزاری دومین بوت کمپ دانشگاه بزرگمهر قائنات سخن گفت و سپس شرکت کنندگان به بحث در پیرامون اهمیت و فواید برگزاری و شرکت در این قبیل رویدادها پرداختند.

دورهمی های تاکنت، با موضوعات مختلف حوزه کارآفرینی، به صورت هفتگی در محل دانشگاه بزرگمهر قائنات برگزار می گردد.

جهت اطلاع از سایر برنامه های مرکز کارآفرینی دانشگاه بزرگمهر قائنات، می توانید روی لینک ذیل کلیک نمایید.

برنامه های مرکز کارآفرینی دانشگاه بزرگمهر قائنات

گروه کارآفرینی، نوآوری و ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه بزرگمهر قائنات