اطلاعیه مهم غیر حضوری شدن آموزش

به اطلاع دانشجویان محترم می رساند با توجه به مصوبه ستاد استانی مقابله با کرونا و با توجه به وضعیت کرونا در شهرستان قائنات، تمامی کلاسهای دانشگاه بزرگمهر قائنات تا اطلاع ثانوی به صورت غیرحضوری و در سامانه آموزش مجازی دانشگاه  برگزار می گردد.
لازم به ذکر است سراهای دانشجویی نیز تعطیل اعلام می گردد که با توجه به شرایط موجود، تمامی دانشجویان ساکن در سراهای دانشجویی موظفند حداکثر تا ظهر روز جمعه 15 بهمن ماه سراهای دانشجویی را تخلیه نموده و کلیه وسایل شخصی خود را از سراهای دانشجویی خارج نمایند .همچنین جهت رفاه حال دانشجویان روز پنج شنبه ( وعده نهار و شام ) و روز جمعه (نهار ) در سراهای دانشجویی توزیع خواهد شد . لذا دانشجویان عزیز نسبت به رزرو وعده های فوق هر چه سریع تر اقدام نمایند .
نکته : دانشجویان می توانند نسبت به لغو وعده های رزرو شده از تاریخ 1400/11/16 به بعد اقدام نمایند تا هزینه غذا عودت داده شود .
معاونت آموزشی و معاونت دانشجویی
چهارشنبه 13 بهمن 1400