سرپرست مدیریت امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه منصوب شد

به موجب ابلاغی از سوی دکتر سید احسان شکیب؛ رئیس دانشگاه بزرگمهر قائنات، دکتر حسن حیرانی؛ عضو هیأت علمی گروه مهندسی مکانیک به عنوان سرپرست مدیریت امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این ابلاغ آمده است؛ نظر به تعهد، تخصص و تجارب جنابعالي به موجب اين حكم به عنوان سرپرست مديريت امور آموزشي و تحصيلات تكميلي دانشگاه منصوب مي گرديد.
اميد است با استعانت از خداوند سبحان، مأموريت ها و وظايف محوله را با استفاده از پتانسيل، توانمندي و همفكري تمامي كارشناسان به انجام رسانيد. از جنابعالي انتظار مي رود ضمن تعامل با كليه حوزه ها، مديران و اعضاي هيات علمي، در چارچوب آئين نامه ها و قوانين به منظور انجام هر چه بهتر و موثرتر امور محوله و برقراري نظم و انضباط نقشي شايسته ايفا نماييد