اطلاعيه ثبت نام آزمون كارشناسي ارشد ناپيوسته سال 1401

به اطلاع متقاضيان ثبت‌نام و شركت در آزمون كارشناسي ارشد ناپيوسته سال 1401 كه در مهلت مقرر موفق به ثبت‌نام در آزمون نشده ‌اند، مي‌رساند با توجه به نكات ذيل و همچنين در نظر داشتن شرايط عمومي و اختصاصي مندرج در دفترچه راهنماي شركت در آزمون، مي‌توانند در آزمون مذكور ثبت‌نام و شركت نمايندبه منظور مساعدت و همراهي با متقاضیانی كه در مهلت مقرر موفق به ثبت‌نام در آزمون نشده ‌اند، ترتيبي اتخاذ گرديده كه در بازه زماني 1400/11/03 لغايت 1400/11/06 بتوانند با مراجعه به درگاه اطلاع‌رساني سازمان سنجش به نشاني www.sanjesh.org  نسبت به ثبت‌نام اقدام نمايند.

ضمناً به اطلاع این دسته از متقاضیان می رساند دانشگاه بزرگمهر قائنات محل برگزاری حوزه امتحانی آزمون كارشناسي ارشد ناپيوسته سال 1401 خواهد بود. آزمون یاد شده براساس اعلام سازمان سنجش آموزش کشور در روزهای 28، 29 و 30 اردیبهشت ماه 1401 برگزار خواهد شد.

رشته های تحصیلات تکمیلی موجود در دانشگاه بزرگمهر قائنات (مقطع کارشناسی ارشد):

• مهندسی سیستم های انرژی گرایش سیستم های انرژی
  • مهندسی مکانیک گرایش تبدیل انرژی.

مدارک و اطلاعات لازم برای ثبت نام

• شناسنامه و كارت ملي
  • شماره سريال كارت اعتباري و سريال علاقه مندي خريداري شده
  • فايل عكس اسكن شده